Anuncia’t a Revista de Badalona

Vols anunciar-te a Revista de Badalona?

Des de Revista de Badalona apostem per la creació de continguts vinculats a una marca que permetin connectar amb els consumidors. En concret us proposem fer articles o reportatges -redaccionals i digitals-, centrats en els valors que voleu transmetre amb l’objectiu d’aconseguir notorietat captant l’atenció del públic i, per tant, obtenir un valor afegit.
Quan parlem de contingut patrocinat nosaltres ens referim a una publicació ben feta, redactada per uns professionals dels mitjans, amb fotografies que pot facilitar el client o amb d’altres que es poden fer expressament amb motiu d’aquest contingut.
L’objectiu d’aquest format és crear un contingut que pugui ser atractiu pel lector, de manera que un cop llegit o vist, aquest no tingui la sensació d’haver consumit una publicitat invasiva que dificulti la navegació, si no un contingut que li aporta valor i que serveix per donar prestigi i generar empatia amb el client o la marca.
La publicitat en forma de contingut redaccional i digital permet generar una connexió emocional amb la marca, té un gran potencial viral a través de les xarxes, millora el posicionament i genera fidelització.

Contacta amb nosaltres i consulta les nostres tarifes.

Formulari de contacte